Skip to content

Om oss

Alt på et sted - det enkleste og tryggeste for deg!

Om oss

Vårt konsept er å samle ulike typer fagfolk med høy kompetanse, samle alle sammen under samme tak for å tilby et bredt spekter av tjenester for å realisere drømmene deres. Visjonen vår er at kundene våre lener seg tilbake i godstolen mens vi styrer prosjektet fra start til slutt.

Vårt mål er å realisere drømmene deres, skape en stabil arbeidsprosess slik at dere til enhver tid er oppdatert om prosjektet samt slipper all stresset.

Sist, men ikke minst, vi utvikler oss stadig og streber alltid etter å være bedre og raskere.

Hvem er vi?

Vi er totalleverandør av bygg- og håndverkstjenester – det vil si at vi bistår deg i alt du trenger fra A til Å. Hos oss får dere alt-i-et, fra prosjektering til overlevering – uavhengig om det er det elektriske, grunnarbeid, maling, oppbygging, oppussing, renhold, rivearbeid, rørleggerarbeid m.m.

Å velge Kadri Entreprenør AS som totalleverandør betyr at du ansetter oss til å gjøre hele jobben for deg, slik unngår du å måtte forholde deg til flere selskaper og ulike fagfolk for å nå drømmene dine. Dette er først og fremst selvfølgelig en trygghet for dere, samt besparelse av deres dyrbare tid og krefter.

Jobbe hos oss?

Ønsker du å jobbe hos oss?
Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere!