Skip to content

Elektrisk arbeid

Våre fagfolk kan elektrisk arbeid.

Praktiske og sikre løsninger

Vi har helt siden oppstart lagt fokus på et sterkt og komplett team. Vi har derfor dyktige og erfarne samarbeidspartnere, som sørger for sikre og praktiske løsninger i det elektriske arbeidet som må gjøres. Kadri benytter seg av Elektrikergruppen til å gjennomføre elektrisk arbeid.

266c315f-ef81-430a-b5ab-4b0bd794bd43
Electrician repairing / fixing wires in the wall.

Vi hjelper deg med elektrisk arbeid!

Ønsker du bistand med elektrisk arbeid? Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg.

Elektrikere med bred kompetanse

Elektrikere vi samarbeider med, ser etter gode og effektive løsninger. Og leverer produkter med kvalitet for å øke levetiden. Vi leverer både i private hjem og på arbeidsplassen eller der det er nødvendig. Hittil har vi kun hatt fornøyde kunder med gode løsninger. Ta gjerne kontakt med Kadri Entreprenørskap AS for vurderinger og befaring.

Vi bytter og skifter ut elektriske anlegg på alle typer bygg, til dagens standard og krav. Elektrisk arbeid kan være alt fra å sette opp elektriske anlegg, bytte anlegg, rehabilitering i tillegg til store og små serviceoppdrag. Alle våre fagfolk er godt kvalifisert og erfarende innenfor sitt fagfelt. Arbeid blir alltid kvalitetssikret etter ferdig utført oppdrag, oppfulgt av nærmeste prosjektleder.
Electrician repairing / fixing wires in the wall.

Prosjekter innen elektrisk arbeid

Les mer om våre prosjekter innen samme tjeneste:

Ingen prosjekter å vise.