Skip to content

Murerarbeid

Våre fagfolk kan murerarbeid.

Bredt kompetanseområde

Vi utfører murerarbeid for alle typer mur og som møter dagens standard og krav. Murvegger for modernisering og renovering av alle typer fasader, både for privat eller bedrift. Dette kan være alt fra pigging, betongrehabilitering, utbedring av teglstein og/eller natursteins-konstruksjoner. I tillegg kan vi utføre omspekking, rens av murvegg eller mure over alle typer mur.

Alle våre fagfolk er godt kvalifisert og erfarende innenfor sitt fagfelt. Arbeid blir alltid kvalitetssikret etter ferdig utført oppdrag, oppfulgt av nærmeste prosjektleder.

Murer

Vi hjelper deg med murerarbeid!

Ønsker du bistand med muring? Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg.

Rivingsarbeidsarbeid og grunnarbeid

Rivningsarbeid er like kompleks som å bygge. Området som skal rives, plasseringen av løse gjenstander, transport, miljørengjøring og arbeidssikkerhet er viktige problemstillinger. Bygg blir slitt og gammelt med tiden. Denne levetiden avhenger av kvaliteten på byggematerialet og teknikken som brukes for å bygge. Nedrivningen av gamle bygninger på uventet tid kan sette menneskeliv i fare. Av denne grunn må arbeidet utføres på en kontrollert måte ved å foreta de nødvendige bestemmelsene i tide. Kadri Entreprenørskap AS utfører alt innen bygg og rivning og har satt seg til å bli et ledende selskap innen dette feltet.

Uansett kvalitet på materialene i selve bygget, er det viktigste punktet som gjør bygget stabilt, grunnlaget til bygningen. Hvis grunnlaget for bygget ikke er lagt riktig, vil ikke bygget være stabilt. Det vil også bli problemer med å få brukstillatelse, noe som fører til at bygget ikke kan benyttes grunnet fare. Av den grunn bør de riktige trinnene tas i korrekt rekkefølge, helt fram til sluttprodukt. Det er viktig å tilpasse materialer til nødvendig byggedybde, tykkelse og kvalitet. Ta gjerne kontakt med Kadri Entreprenørskap AS for befaring.

Murer

Prosjekter innen murerarbeid

Les mer om våre prosjekter innen samme tjeneste:

Murerarbeid på Thorvald Mayers gate i Oslo

Murerarbeid

Vi i Kadri Entreprenør gjorde murerarbeid Thorvald Mayers gate 53 i Oslo. Ønsker du å vite mer…

Murer og malerarbeid i Grønlandsleiret 25 i Oslo

Malerbeid, Murerarbeid

Vi i Kadri Entreprenør gjorde en elektrisk installasjon for Grønlandsleiret 25. Ønsker du å vite mer om…