Skip to content

Renholdsarbeid

Våre fagfolk kan renholdsarbeid.

Få ditt bygg rent

Vi utfører renhold for alle typer bygg, som møter dagens standard og krav. Renhold for små og store oppdrag, for privat eller næring. Renholdsarbeid for kontorer og storbygg, men også instrustribygg med industrilokaler. Vårt fokus er på effektivt, trygt og miljøvennlig. Alle standarder og regler følges med tanke på arbeidernes sikkerhet og HMS. Renhold og sanitærutstyr, alt ut i fra kunden sitt behov kan vi levere som en hel pakketjeneste. Byggrenhold utfører vi i forbindelse med bygging eller rehabilitering av bygg. Det kan være et kontinuerlig renhold under byggeperioden eller ferdigstillelses-renhold etter at bygget står ferdig.

Renholdsarbeid

Vi hjelper deg med renholdsarbeid!

Ønsker du bistand med renholdarbeid? Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg.

Rengjøring gjort nøye

Alle våre fagfolk er godt kvalifisert og erfarende innenfor sitt fagfelt. Arbeid blir alltid kvalitetssikret etter ferdig utført oppdrag, oppfulgt av nærmeste prosjektleder. Vi tilbyr blant annet byggvask og vindusvask for bedrifter, i tillegg til rett utstyr som eksempelvis lift om nødvendig på vanskelig områder.

Vi utfører alt av renholdsarbeid som eksempelvis; hovedrenhold, grovvask, sluttvask, renhold av tak, vask av tekniske rom, kontor, lokaler. Med grovvask kan dette eksempelvis være; alle flater, alle rom, innvendig og utvendig. Fjerning av farlig smuss og / eller tekniske rom.

Renholdsarbeid

Prosjekter innen renholdsarbeid

Les mer om våre prosjekter innen samme tjeneste:

Ingen prosjekter å vise.